Hotell Rival – ett ABBA-hotell

 

För den som fortfarande inte fått nog av Mamma Mia finns nu till och med en restaurang på Djurgården, i form av den grekiska tavernan från musikalen. Restaurangkonceptet huserar i Tyrols lokaler vid Gröna Lund i Stockholm, där man har byggt en levande replik av mammans och dotterns grekiska restaurang från filmen och musikalen.

Den som köper biljetter till Mamma Mia The Party kan förvänta sig just det – ett party! Mer än att serveras samma mat som serveras i filmen i en exakt likadan miljö som syns på den vita duken, så får besökarna bevittna hela musikalen – framföras live!

Inte nog med att skådespelare och sångare finns på plats för att framföra berättelsen till besökarna – på Mamma Mia the Party dansar och sjunger till och med servitriserna och servitörerna som serverar mat till gästerna!

Restaurangen är en vidareutveckling på musikalen och filmen, och självklart finns där flera av abborna i bakgrunden och håller i de rent affärsmässiga trådarna. Även detta är ett utmärkt exempel på hur man valt att förvalta det starka varumärke man byggde genom sin unika musik under 70- och 80-talen i Sverige och runt hela världen.